Úvod

807. Kodymka Bumble-bees – Vendetta 10:2 (6:2)

publikováno 05.12.2017 (aktualizováno 09.12.2017)

Útok je nejlepší obrana!

V posledním zápase podzimu jsme se měli utkat s týmem ze středu tabulky, takže bylo velmi povzbuzující, že se k utkání přihlásilo hned 8 borců, kteří mohli aktivně zasáhnout do zápasu. Postrádali jsme sice mladíky Jirouška a Huňu, ale do sestavy se vrátili zkušení a z Brna odpočatí Jiroušek nejstarší a Plecitý. Další pozitivní zprávou bylo, že již před začátkem utkání jsme věděli, že první tým tabulky ve svém posledním zápase prohrál, takže jsme se v případě výhry mohli přiblížit na rozdíl tří bodů a pojistit si tak druhé místo po podzimní části.

V prvních minutách zápasu jsme předváděli náš obvyklý výkon ala spící panna, takže jsme nejdříve přežili tutovku soupeře, kdy po Plecitého chybě nejdříve vybíhající Kliment byl u míče druhý, nicméně soupeřova útočníka rozhodil natolik, že místo prázdné brány trefil nohy vracejícího se Plecitého. Probrali jsme se až v 8. minutě, kdy jsme poprvé inkasovali, to když soupeřův útočník po poměrně pomalé kličce do pravé strany vystřelil nenápadnou přízemní ránu, která zapadla ke Klimentově levé tyčce. Obdržený gól nás probudil a začali jsme proti napadajícímu soupeři hýřit pohybem a po sérii narážeček a přebíhaček jsme se dočkali vyrovnání. Tatíček si narazil v pohybu s Karáskem a prudkou přízemní ranou dnes poprvé rozvlnil síť za soupeřovým gólmanem. Vyrovnání nás nastartovalo ke zlepšenému výkonu a tak jsme pomalu ale jistě přebírali taktovku zápasu. Dobrým pohybem jsme začali působit soupeři problémy a ve 14. minutě jsme se již mohli radovat z vedení 2:1, když Tatíček nahrával a výborně nabíhající Vomáčka bez problému uklízel za záda gólmana. V průběhu prvního poločasu jsme se bohužel nevyvarovali zbytečných chyb, a proto hned za minutu bylo srovnáno, i když se mi úplně vykouřilo, jak jsme ten gól dostali :) Podle hesla „útok je nejlepší obrana“ jsme vzápětí v té samé minutě šli opět do vedení, protože se prosadil svou netypicky individuální akcí Karásek, jenž po úniku přes obránce zavěsil podél padajícího gólmana. V tomto okamžiku jsme soupeře konečně zlomili a do poločasu tak stihli ještě tři krásné branky. Na 4:2 zvyšoval po zemi zkušeně Tatíček po Karáskově přistrčení. Pak si vzal slovo opět s obrovskou chutí hrající Karásek a po vymotání dvou nebohých obránců zvyšoval mezi gólmanovýma nohama již na 5:2. A aby toho nebylo málo, do poločasu si stihli zopakovat spolupráci střílející Tatíček a nahrávající Karásek! Poločas nám vyšel nadmíru dobře, vedli jsme 6:2 a to jsme ještě minimálně dvě jasné šance zahodili.

Druhý poločas jsme ovšem začali až moc v poklidu, soupeř se snažil několikrát zahrozit střelou z dálky, nicméně jistý Kliment všechny tyto plašmušky v pohodě posbíral, takže jsme opět úřadovali my, když Plecitý přiťukl Jirouškovi, který své nádherné sólo mezi třemi obránci zakončil efektním dloubáčkem těsně před vybíhajícím gólmanem. Za stavu 7:2 jsme najednou přestali hrát naši hru a na naše turfy se začala vkrádat lehkomyslnost a, nebojme se si to přiznat, chaos podpořený naším dočasně zhoršeným pohybem. Výsledkem toho byl brejk soupeře, jenž byl zastaven brutálním faulem zezadu, který předvedl hrdina večera … Karásek. Soupeřovi hráči však byli kupodivu velmi klidní a rozumní, takže nedošlo k žádným hádkám, i když hříšník neviděl ani žlutou kartu. Tento moment jakoby nás opět probral a zápas jsme si začali znovu užívat. Krásnou akci na jeden dotek předvedli Plecitý, Vomáčka a k tyčce zakončující Novák. Do konce zápasu roztočil ještě jeden kolotoč Karásek, jenž se lehce zbavil obránců a vybídl do prázdné branky Plecitého. V úplném závěru zkompletoval s chutí hrající a lehce kličkující Karásek svůj hattrick, když metr před brankou přeloboval šokovaného golmana.

Sláva vítězům a čest poraženým, hlavně za to, že zápas proběhl v klidu, i když nemusel. Podzimní část sezony jsme uzavřeli vítězstvím a už se těšíme na jaro :)

 

 

Sestava: Kliment – Novák(1),Krampera, Vomáčka(1), Tatíček(3), Karásek(3), Plecitý(1), Jiroušek(1)

 

 

Tabulka střelců:

Produktivita:

  1. Tatíček                  21         (21+0)
  2. Novák                   15         (15+0)
  3. Karásek                 11         (11+0)
  4. Vomáčka              10         (10+0)
  5. M.Jiroušek            7             (7+0)
  6. Plecitý                    6             (6+0)
  7. Huňa                     5             (5+0)
  8. V.Jiroušek             5             (5+0)
  9. Dlouhý                  2             (2+0)
  10. Krampera             1             (1+0)

 

Branky celkem  (ligové+neligové branky)

  1. Tatíček                  32      (21+11)
  2. Novák                   25      (15+10)
  3. Karásek                 24      (11+13)
  4. M.Jiroušek            19         (7+12)
  5. V.Jiroušek             19         (5+14)
  6. Vomáčka              17         (10+7)
  7. Plecitý                    12           (6+6)
  8. Huňa                     9             (5+4)
  9. Dlouhý                  5             (2+3)
  10. Krampera             2             (1+1)

 

 

 

Zlý muž (pouze ligové karty):

Body  celkem  (branky+asistence)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil michal | 05.12.2017 0:09
autorem je Adam

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
123 4567
8910 11121314
151617 18192021
222324 25262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz